Om privat socialrådgiver Maj

Thorsen

Fra whistleblower til privat socialrådgiver, debattør og masser af foredrag.

Maj Thorsen er uddannet socialrådgiver, prof. bachelor, i 2009. Hun har gennem 8 år arbejdet i det offentlige, men tog i 2017 springet som privatpraktiserende socialrådgiver, hvor hun har specialiseret sig i jobcentersager samt forskellige typer af børnehandicapsager.

Maj Thorsen er blandt mange fagfæller kendt som whistlebloweren  “Karen”, der i 2014 whistlede anonymt om de stærkt kritisable forhold i familieafdelingen i Randers Kommune, som medførte dybe svigt af kommunens udsatte børn og unge.

Det førte til fyringer blandt topledelsen og et fler-årigt arbejde påbegyndtes derefter med omstruktureringer i afdelingen for at rette op på de stærkt kritisable forhold.

I 2016 stod Maj Thorsen offentligt frem om sin dunkle fortid som whistleblower, og i 2017 oprettede hun virksomheden Maj Thorsen, hvor hun bistår borgere som privat socialrådgiver, bisidder og partsrepræsentant.

Ovenstående holder Maj Thorsen jævnligt foredrag om, ligesom hun også holder oplæg om offentlige ansattes ytringsfrihed.

Ligeledes er hun kendt som ivrig debattør i såvel de skrevne medier, på TV og i radioprogrammer. Altid med et stærkt fokus på socialt udsatte og sårbare borgere. Herudover bruges hun som ekspert i især jobcentersager samt ift udsatte borgere.

Maj Thorsen bor i Randers, men tager sager over hele landet. Ialt er det blevet til sager i mere end 60 kommuner siden opstarten i 2017.

Ganske mange sager løses via telefonisk/online rådgivning, hvor borgeren ikke behøver at betale Maj Thorsen for fysisk fremmøde. Det er slet ikke nødvendigt i langt de fleste sager og betyder at borgerne kan spare på udgifter til kørsel.

Du kan se meget mere her;

https://www.tv2ostjylland.dk/randers/efter-rasmus-sagen-nu-skal-jobcentret-forbedres

https://www.altinget.dk/kommunal/artikel/tidligere-whistleblower-det-er-et-svigt-at-offentligt-ansattes-ytringsfrihed-stadig-ikke-er-bedre-beskyttet

https://www.tv2ostjylland.dk/randers/var-whistleblower-anede-ikke-hvad-kollegaer-ville-taenke

https://majthorsen.dk/privat-socialraadgiver/

Du kan kontakte Maj Thorsen på 40282246 eller på kontakt@majthorsen.dk