Maj og Magten, en podcast om velfærd og magt.

Få indsigt i vores velfærd og den magt der udøves over for socialt udsatte og sårbare i denne tankevækkende podcast med Maj Thorsen.

Du finder her links til nogle af de podcasts, der er produceret i foråret 2024 i podcastserien Maj og Magten. En podcast om en velfærd, der er knækket midt over samt om den magtbrug, der udøves over for sårbare og socialt udsatte.

Det er første gang, jeg har lavet podcasts men bestemt ikke sidste gang. Det har været en super lærerig proces, hvor jeg allermest undrer mig over, at jeg ikke undervejs helt fik rykket håret af mig selv over alt det nye tekniske, der skulle læres. 

Jeg har stået for alting selv, også redigeringen. Enkelte afsnit har været i hænderne på en lyddesigner, Joshua Lindemann, fordi lyden på især online-optagelser simpelthen har været for ringe. 

Jeg håber, du vil finde glæde ved at lytte til de gæster, som medvirker. De går allesammen en ekstra mil for at hjælpe mennesker bedst muligt, og de er alle kendte i den offentlige debat, hvor de også går et skridt foran alle andre. 

Hvis du ønsker at vide mere om de pågældende gæster, så skal du blot google deres navne, og talrige artikler, interviews mv vil dukke op. 

De pågældende 8 podcasts finder du på alle podcastplatforme, dvs. Apple, Spotify, Spreaker, Podimo mv samt POV International.

Her er links til nogle af de 8 afsnit. Rigtig god fornøjelse!

1. Advokat Mads Pramming, de socialt udsattes advokat;

https://www.spreaker.com/episode/lige-for-loven-uanset-hvem-du-er-og-hvad-du-kommer-fra–59031356

2. Monica Lylloff, jurist og medstifter af facebookgruppen EnMillionStemmer; 

https://www.spreaker.com/episode/undskyld-vi-er-her–59346729

3. Psykiater og tidligere overlæge i psykiatrien;

https://www.spreaker.com/episode/er-psykiatrien-et-titanic-pa-havets-bund–59031184

4. Henrik Stokholm, rektor på Nyborg Gymnasium;

https://www.spreaker.com/episode/hjerte-retfaerdighed-og-shitstorm–59029307

5. Morten Sodemann, professor og overlæge;

https://www.spreaker.com/episode/rettigheder-har-man-kun-hvis-man-kender-dem-om-den-store-ulighed-i-sundhedsvaesenet–59737174

6. Karina Sørensen, medarbejder i et jobcenter og talsperson for HK Kommunal;

https://www.spreaker.com/episode/kontrolhelvede-skaeldud-og-godt-socialt-arbejde-en-jobcentermedarbejders-perspektiv–59581327

Om personen bag; https://majthorsen.dk/om-maj-thorsen/