Privat socialrådgiver, bisidder eller partsrepræsentant?

Du har mulighed for at engagere mig som partsrepræsentant og dermed ikke kun som privat socialrådgiver, hvor jeg yder rådgivning på sidelinjen.

Når man vælger at få en partsrepræsentant, så sker det ofte fordi, ens sag er gået helt i hårdknude og man har fornemmelsen af at have mistet grebet.

Partsrepræsentation betyder, at du giver mig samtykke til, at jeg kan føre din sag for dig. Samtykket betyder endvidere, at forvaltningen skal fremsende breve, afgørelser mv. til mig og at jeg kan tage møder for dig på forvaltningen. 

Der kan også laves en løsning, hvor du selv modtager breve mv, men jeg tager møderne for dig uden at du selv behøver at deltage. 

Hvordan foregår partsrepræsentation ? 

Partsrepræsentation foregår altid i enighed og samråd med dig, og du skal selvfølgelig, som udgangspunkt, stadig deltage i møderne i kommunen, da det er dig der er hovedpersonen i dit eget liv. Det er ligeledes vigtigt, at du stadig selv taler på møderne. Men måske er du så ramt af din sag, at du ikke længere magter at være den bærende kraft. Det hjælper jeg dig med at blive igen. 

Vi laver en god forventningsafstemning, inden jeg påtager mig opgaven, da det er rigtig vigtigt, at du ikke føler dig umyndiggjort og stadig har kontrollen og styringen med din sag.

Reglerne omkring din ret til en partsrepræsentant, finder du i Forvaltningslovens § 8.

Se mere her

priser og kontaktoplysninger

Det er også muligt at hyre mig som bisidder. Her er det vigtigt at have for øje, at en bisidder gerne må tale på møder med forvaltningen. Det er desværre en hyppig misforståelse, at bisidder ikke må tale på møder. 

Du kan her gå direkte til siden om bisidderstøtte; https://majthorsen.dk/mangler-du-en-god-stoette-til-moeder-paa-forvaltningen/

Du kan endvidere se én ud af ganske mange artikler her nedenfor om mit virke og mit arbejde; 

https://socialraadgiverne.dk/faglig-artikel/det-er-en-fordel-at-jeg-ogsaa-har-siddet-paa-den-anden-side-af-bordet/