Få hjælp fra en privat socialrådgiver, bisidder og partsrepræsentant

I de senere år er det blevet mere og mere almindeligt at borgere ser sig nødsagede til at hyre en privat socialrådgiver, bisidder eller partsrepræsentant til at bistå dem i kommunale sager, fx. jobcenter-, handicap- og familiesager.

Det er en trist udvikling, som kommer af et velfærdssamfund samt kommuneøkonomi, der er under pres, og som derfor betyder ukvalificeret sagsbehandling, forkerte afgørelser og forhaling af sagsbehandlingen.

Der er ingen tvivl om at markedet for private socialrådgivere derfor bliver større og større, og når du skal vælge én, så er det vigtigt, at du sikrer dig, at pågældende har den nødvendige uddannelse, erfaring og viden til at kunne bistå dig sagligt og kvalificeret. Uanset om det er som ekstern socialrådgiver, bisidder eller partsrepræsentant.

Hos mig er det ligegyldigt hvor i landet du kommer fra, om det er Jylland, Fyn, Sjælland eller Bornholm. En hel del af mine sager kan nemlig løses uden at jeg møder fysisk frem til møder med forvaltningen, men i stedet deltager pr. tlf eller online. På den måde sparer du også udgiften til min køretur. 

Uanset hvilken sag du har, så stiller jeg ALDRIG krav om at jeg skal møde fysisk frem. Det er altid din beslutning om jeg skal. Uanset om jeg er bisidder eller partsrepræsentant. 

Kommunerne accepterer, at jeg ikke møder fysisk frem og i stedet deltager i samtaler pr telefon eller online. 

Du kan her se mere om hvem jeg er og mit virke. Det er blot 2 artikler ud af et hav af tv- og radiointerviews, podcasts, kronikker mv.

https://socialraadgiverne.dk/faglig-artikel/det-er-en-fordel-at-jeg-ogsaa-har-siddet-paa-den-anden-side-af-bordet/

https://www.kommunen.dk/artikel/socialraadgiveren-fra-helvede

Du kan i rullevinduet foroven se meget mere om hvad jeg, som bisidder og partsrepræsentant kan hjælpe dig med samt en prisoversigt. Du kan også blot trykke på nedenstående links

 

Om bisidderstøtte

https://majthorsen.dk/mangler-du-en-god-stoette-til-moeder-paa-forvaltningen/

Om partsrepræsentation

https://majthorsen.dk/behov-for-en-partsrepraesentant-til-din-sag/

Prisoversigt; https://majthorsen.dk/priser-for-bisidder-partsrepraesentation-samt-raadgivning/